jueves, 26 de abril de 2012

Comunicat d'Eixida de la CAJEI

Comunicat d’eixida de la CAJEI

L’Assemblea de Joves de València hem pres la decisió de no seguir formant part de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI). Esta decisió pressa després de sis anys de pertinença a la coordinadora no ha estat fàcil i tanmateix no ens ha quedat cap més opció donada la situació que s’ha estat donant en els últims mesos i que ha desembocat finalment en la pressa de mesures disciplinàries i expulsions.

El problema de fons que ens ha empentat a prendre esta determinació han sigut no ja les diferències polítiques que puguem tindre, sinó la manca de voluntat per a afrontar-les per la via del debat, arribant a resolucions positives i constructives. No entenem els mecanismes utilitzats per a resoldre els problemes interns i els debats de fons que hi ha hagut en la CAJEI, i que s’han basat en la pressió, la manipulació i els formalismes intranscendents.

Per damunt de tot veiem clar que s’ha prioritzat la imposició d’uns determinats plantejaments tàctics per la via de l’expulsió i l’estigmatització d’alguns companys, tot i sabent els profunds problemes que això anava a originar-li a l’organització a nivell territorial del País Valencià.
En estos moments, valorem que la nostra permanència en la CAJEI suposa una font de problemes i de conflictes, més que no una potenciació del nostre treball polític. Esperem que la nostra eixida de la CAJEI supose una oportunitat per a la reflexió i l’autocrítica.

En qualsevol cas volem deixar patent que la nostra eixida de la coordinadora no significa en cap cas una variació dels principis polítics que han guiat la nostra activitat des de la creació de l’AJ València, no ens hem mogut ni un mil·límetre en els nostres plantejaments ideològics ni el nostre esquema organitzatiu. Tothom pot estar segur de que anem a seguir treballant i lluitant cada dia amb el màxim esforç per l’alliberament nacional i social del nostre poble.
 
Assemblea de Joves de València
Abril de 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario